top of page

Vilkår og betingelser

Velkommen til Djursland Multiservice! Ved brug af vores hjemmeside accepterer du vores vilkår for brug. Vi stræber altid efter at levere den bedst mulige service til vores kunder. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer angående vores vilkår, er du velkommen til at kontakte os.

 

Generelle betingelser
1.1 Disse vilkår og betingelser regulerer brugen af Djursland Multiservice's tjenester inden for hus- og have service, flytning, rydning og opkøb samt andre relaterede tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du disse vilkår og betingelser i deres helhed.Bestilling af tjenester
2.1 Du kan bestille vores tjenester ved at kontakte os via telefon, e-mail eller gennem vores online formular. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt og give dig en bekræftelse på din bestilling.
 

Priser og betaling
3.1 Priserne for vores tjenester vil blive oplyst i forbindelse med din bestilling. Betaling for vores tjenester skal ske i overensstemmelse med de aftalte betalingsbetingelser. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er eksklusive moms, medmindre andet er angivet.

 

Ansvar og erstatning
4.1 Djursland Multiservice påtager sig intet ansvar for skader, tab eller ulykker, der opstår under eller som følge af brugen af vores tjenester, medmindre det skyldes grov uagtsomhed eller forsætlig handling fra vores side.

 

Ændringer og afbestilling
5.1 Hvis du har brug for at ændre eller afbestille din bestilling, bedes du kontakte os hurtigst muligt. Eventuelle ændringer eller afbestillinger kan være underlagt ændrede betingelser eller gebyrer.

Tillæg til forretningsbetingelser for flytninger
6.1 Vi sikrer, at alle aftaler med Djursland Multiservice er skriftlige og gældende. For at undgå eventuelle misforståelser og skader beder vi vores kunder om at sikre, at møbler og genstande er egnet til flytning. Visse genstande som "samle møbler/Ikea møbler" eller skrøbelige elektronikenheder kan have begrænset holdbarhed under flytning. Vi opfordrer kunderne til at sikre, at nøgler er opbevaret sikkert og at sikre tilstrækkelig plads til flyttevogne og flyttelift/møbelelevatorer. Ved annullering af aftalen senere end 2 dage før aftalt flyttedato opkræves et afbestillingsgebyr på 2500 DKK.


Tvister
7.1 Enhver tvist mellem dig og Djursland Multiservice skal forsøges løst i mindelighed. Hvis en tvist ikke kan løses i mindelighed, skal den indbringes for de danske domstole i overensstemmelse med dansk lov.


Ændringer af vilkår og betingelser
8.1 Djursland Multiservice forbeholder sig retten til at ændre disse vilkår og betingelser efter behov. Ændringer vil træde i kraft fra det tidspunkt, hvor de bliver offentliggjort på vores hjemmeside.


Kontaktoplysninger
9.1 Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende disse vilkår og betingelser, er du velkommen til at kontakte os.

Dette er en generel oversigt over vores vilkår og betingelser. For at få fuldt indblik i vores vilkår og betingelser anbefaler vi, at du læser og gennemgår dem i deres fulde udstrækning.

bottom of page